1a september

Sommaren kom och den gick. Jag har inte missat den som jag upplevde med våren. Men ändå har jag missat tycker jag eftersom hela juli var kall. Nu har ju jag ett annat jobb än detta också och det jobbet har jag förmånen att få vara ute varje dag på. Det är ändå min räddning.

Den här hösten är speciell för mig liksom hela det här året har blivit.

Jag går kurser för min egen skull och jag hoppas att jag så småningom ska kunna sjösätta dem inom kort. Men jag har ingen brådska. Det tar den tid det tar. Det handlar ju om personlig utveckling och hur gärna jag än skulle vilja vara klar i förrgår så måste det ta den tid det tar. Det handlar om att landa i mig själv. Hitta min väg. Lyssna in mig själv.

Idag bjuder universum mig på en helt magisk dag med hög klar luft och solsken. En sådan dag jag bara älskar. Jag ska gå ut och njuta av att känna höstluften smeka min kind. Andas, landa och välkomna hösten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s