Sista semesterrycket

Vad har vi då gjort under juli månad?

Det har ju inte varit det allra bästa vädret någonstans här i Sverige verkar det som. Eller inte i alla fall de ställena vi tänkte vara på. Så vi har helt enkelt hållit oss hemmavid mest hela tiden. Vi har varit på cykelturer, besökt lekparker, varit i botaniska, i trädgårdsföreningen, åkt en skärgårdstur runt södra skärgården med en fd ångbåt. Vi har varit på Tjörn hos kompisar, vi har badat de dagar vädret har tillåtit. Vi har besökt Varberg och Varbergs fästning. Vi besökte Bohus fästning och testade på pilbågsskytte. Vi har varit i blåbärsskogen och njutit. Vi har även gjort premiär med tält på en helt galen camping i de småländska skogarna. Innan campingen så besökte vi Klåva Gruva denna sommar varmaste dag. Från Shorts till vintermundering. Det var nämligen bara 2 grader varmt i gruvan. Utanför var det 28 grader. På campingen hade vi dagen efter natten i tält en kurs i guldvaskning. Det jag kan konstatera är att det är något meditativt att vaska guld. Det var inte sista gången jag gjorde det.

Det var lite vad familjen gjort. Vad har jag själv gjort?
Jo, jag har tyvärr inte yogat så mycket som jag hade önskat. Jag har däremot desto mer fokuserat på det mer andliga och jag har även påbörjat en Reiki-kurs. Jag har läst och uppdaterat mig på mina kunskaper kring yoga, meditation, änglakort, kristaller och healing. Jag har utmanat mig själv att göra för mig obekväma saker och jag har jobbat extremt mycket med min känslor och det som är jag och jag har nu nått ett stort mål för mig själv.

Jag är otroligt tacksam för stödet jag får från vackra människor i min närhet och bekantskap och jag kan nu vila mer i tillit, kärlek och glädje.

Nu är vi inne i augusti och jag jobbar mot nya mål. Övar på att tänka, ett steg i taget, en sak i taget.

Namaste!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s