Semesterlunken fortsätter

Vecka 2 passerad. Vi har besökt borgar och ruiner, åkt en tur runt skärgården, åkt ångtåg, lekt i lekparker här hemma och bara varit. Jag har yogat och jag har skrivit. Jag har helt enkelt försökt att ta hand om mig så mycket jag kunnat. Jag har mottagit ett dödsbud, jag har känt, jag har gråtit, jag har känt tacksamhet över det jag har och det jag får uppleva. Jag har sovit i tält och jag har vaskat guld. Jag har badat och jag har skrattat. Jag har jobbat med sådant som är kul och som ger energi. Jag har jobbat med mig själv. Jag har sovit. Jag har njutit. Jag har varit. Jag har umgåtts.
Jag är tacksam. Jag är här och jag är nu.


Namaste!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s