Nu startar en ny Era

Det är den 1 juli 2020. Året som varit galet hittills med en världsomvälvande pandemi som ingen vet något om. Men inget ont som inte har något gott med sig. Pandemin har gett mig tid att landa. Tid att hitta till det som är mig. Tid att låta drömmar förverkligas. Nu hoppar jag rakt ut i det för mig okända men ändå kända.

Jag har genom livet gått igenom inte mindre än 3 stycken sjukskrivningar för utmattning. Man kan tycka att jag borde lärt mig något. Och det har jag. Jag har äntligen förstått att det är det som får min själ och hela mitt väsen att jubla jag ska göra. Men det krävdes alltså en pandemi för att jag skulle landa helt i vad det egentligen är jag vill göra.

Jag har jobbat med mig själv hela våren. Letat efter mitt varför, mitt WHY. Och jag har landat i att det handlar om att jag älskar se människor runt mig växa, må bra på alla plan och stötta dem i den utvecklingen.

Jag har under det senaste året gått yogautbildning, jag har uppdaterat mig i lärande samtal/coahchande/motiverande samtal, jag har hållit i mini-föreläsningar och jag har fördjupat mig i mindfullness.

Det har minst sagt varit ett utvecklande och fantastiskt roligt år och jag ser nu fram emot att se vad detta kommer leda till.

Min förhoppning är att jag nu via denna sida ska kunna hjälpa just dig.
Varmt välkommen hit.

Namaste!

En reaktion till “Nu startar en ny Era

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s